keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Solariumiin

Varasin huomiseksi ajan kuntosalin solariumiin. Kasvot ja kädet ovat saaneet ihan kivasti kesällä väriä, mutta muut osat onvatkin sitten ihan valkoiset. Ei ole kovin kivaa, kun rinnus on valkoinen ja siniset verisuonet näkyy kirkkaana salin toiseen päähän asti.

En vaan ole koskaan aikaisemmin käynyt solariumissa. Miten siellä pitää käyttäytyä? Mitä pitää varoa ja kauanko ensimmäisellä kerralla kannattaa laitteessa olla? Ja montako kertaa siellä kannatta käydä kuukauden aikana, että saisi vähän väriä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itse tykkään käydä solariumissa silloin tällöin eli muutaman kerran kesässä. Tässä muutama vinkki, jotka olisin toivonut kuulevani ennen ensimmäistä kertaa:

- Se kansi tuntuu laskeutuvan todella kiinni, mutta sinne ei ole mahdollista jäädä loukkuun. Rohkeasti siis kansi alas asti ja simmut kiinni niin ei tule ahtaanpaikankammoa.

- Solariumlaitteen (vai mikä kone se lie?) tuuletin hurisee todella kovaäänisesti. Kokemukseni mukaan aina. Se on normaalia eikä sitä tartte säikähtää, ja ääni on lopulta kummasti rentouttavaakin kun kaikki ympäristön hälinä vaimenee.

- Aika saattaa tuntua ensimmäisellä kerralla pitkältä, vaikka olisit vain 5 minuuttia. Yritä silti olla vilkuilematta kelloon. Itse tykkään maata vain silmät kiinni ja antaa ajatusten lentää omia polkujaan, rentoutua todella.

- Jotkut suosittelee ensimmäiseksi kerraksi vain muutamaa minuuttia, minusta se on rahan tuhlausta ellet pala todella herkästi. Itse saatan joskus harvoin palaa, mutta solariumissa talven jälkeen olen ensimmäisellä kerralla huoletta ainakin 10min. Seuraavilla kerroilla 15-20min.

- Jälkeenpäin saattaa tulla jälkihiki ja iho saattaa punoittaa, se on normaalia (ja mulla näin käy aina). Ei siis kannata varata MITÄÄN käyntiä tai treffejä solariumin jälkeen. Kotio ja muutaman tunnin päästä suihkuun ja sen jälkeen kosteusvoide = nannaa.

Eiköhän tässä näitä jo tullutkin, toki saat kysellä lisääkin. =o)