maanantai 21. heinäkuuta 2008

Olutta, siideriä ja muuta

Mitäs viikonloppuna saatiin aikaiseksi.... ei oikein mitään :)

Äiti on tehnyt lihapullia pakkaseen. Jauhelihaa meni 2 kg ja lisää pitää kai vielä vähän tehdä. Lihapullat ovat gluteiinittomia (Blåblandilta sipulikeittopussi on gluteiiniton ja kananmunaton - näin asiakaspalvelusta vastattiin) ja lisäksi äiti teki pienen erän kananmunattomia lihapullia.

Lisäksi äidin kanssa käytiin ostamassa Citymarketista 5 laatikkoa Karhua tölkissä, eli yhteensä 120 tölkkiä olutta, jotka maksoivat 95 euroa. Lidlissä oli siideri alennuksessa viime viikolla ja puolen litran makeaa siideriä ostettiin 32 tölkkiä. Kuivaa siideriä täytyy myös ostaa, mutta sitä ei ikävä kyllä Lidlissä enää ollut jäljellä. Makeiden siiderien hinnaksi tuli 54 euroa. Pantithan näistä kaikista saa sitten vielä takaisin ja vanhempani tosiaan maksavat juhlien juomat.

Viinikanistereiden telineitä varten ostettiin Starkilta puutavaraa, nauloja ja liimaa. Saa nähdä mitä saan nikkaroitua :) Kylkeen voisi maalata sabluunalla viinirypäleitä tai ihan yksinkertaisesti merkata kumpaa viiniä kanisterissa on. Puna- ja valkoviinien kanisterit kun eivät paljon eroa toisistaan.

Ai niin ja perjantaina käytiin kysymässä sormusta sulhaselle. Tänään pitäisi tulla tieto saako sormusta tilattua Kalevalakorulta. Jos löytyy varastosta, niin toimitusaika on lyhyt, mutta jos ei löydy niin turha toivo saada häihin mennessä. Toimitusaika on kai silloin tosi pitkä.

Ilmoittautuminen loppui eilen ja kokonaismäärä on 73 henkeä. Viideltä puuttuu vielä ilmoittautuminen, mutta heille on periaatteessa paikat jo mietitty, eli ei hätää. Täytyy vaan soitella noiden perään, että mitä aikovat.

Näin pitkä teksti tästä tuli, eli taidettiin me sittenkin saada jotain aikaiseksi :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä teillä hyvin tuntuu hommat edistyvän! =o)