tiistai 8. heinäkuuta 2008

Kissamaista laiskottelua


Näin meillä laiskotellaan, kun omistajat käyvät töissä. Ylemmässä kuvassa Lotta meidän päiväpeiton alla ja pää vielä oikein tyynyllä. Alemmassa Pikkis omassa nuken sängyssään.

Tarjoilijoita on nyt kolme. Kiitokset kaasolle kahden hommaamisesta! Nyt ei ole sitten mitään hätää. Meinattiin kyllä, että kahdellakin pärjää, mutta silloin olisi ehkä pitänyt omaa väkeä laittaa tarjoilemaan kuohuviiniä tai tekemään jotain muuta pientä. Tarjoilijat tulevat varmaan kahdentoista aikaan paikalle ja saavat lähteä kahdeksan tienoilla tai jäädä juhlimaan. Jokaiselle maksetaan 50 euroa ja he saavat myös syödä mahansa täyteen.

Tänään lähtee myös viimeinen unohtunut kutsu postissa. Ilmoittautumisia ei ole kuulunut viikkoon yhtään.

Etsintäkuuluttaisin muuten peltisen saavin, johon voisi laittaa kaljat ja siiderit esille. Jos jollakin on tällainen nurkissaan voisi ystävällisesti ilmoittaa asiasta :) Tai jos on nähnyt jossain sellaisten myynnissä suht halvalla. Haussa myös viinikanisterin teline! Tai idea miten kaniterin saisi vähän korotettua ettei tarvitse pöydän reunalla pitää ja tiputella viinitippoja pitkin lattiaa.

Ei kommentteja: