perjantai 25. heinäkuuta 2008

Rypyt pois

Eilen oli kyllä tosi jännitävä ja hieno päivä. Edellisen yön stressasin meikkaamista ja aikataulua sekä pukuni istuvuutta.

Töiden jälkeen oli tunti aikaa hakea kukat, käydä ostamassa meikit, syödä jotain pientä ja ommella sulhasen paidan nappi sentin verran reunempaan. Ehdin tehdä kaiken hyvin ennen kampaajan tuoliin istumista.

Kampauksesta tuli aivan upea! Tekemäni hiuskoru sopi täydellisesti ja kampaajakin kehui helmien väriä ja nauhan mallia. Ja vielä kun miettii, että korun kustannukset olivat varmasti alle 5 euroa. Kampaukseen meni aikaa 1,5 tuntia.

Kahdeksalta oltiin sitten ensimmäisellä valokuvauspaikalla. Aurinko paistoi niin väärästä suunnasta junaraiteisiin nähden ettei siellä saatu otettua montaa kuvaa. Lähdettiin sitten kokemäenjoen rantaan puistomaisemiin, jossa saatiin otettua monta loistavaa kuvaa. Kotona oltiin kymmeneltä. Rypyt pois (tekstin otsikko) liittyy siihen, kun sulhasen isä kuvatessaan joutui sanomaan sulhaselle vähän väliä, että rypyt pois otsalta :)

Ja täytyy sanoa, että asukokonaisuuden kokeileminen tositilanteessa oli hyvä juttu. Tiedän mistä kengät painavat ja luotan puvun istuvuuteen nyt täysin.

Niin ja ne kukat! Aivan upea kimppu! Laitan kuvan tänne heti kun saan jonkun otoksen käsiini.

Tänään on töistä vapaapäivä, mutta vapaalta se ei pahemmin tunnu. Täytyy aamupäivä tehdä yhtä kouluprojektia ja siitä on iltapäivällä palaveri.

Ja onnea kaikille, jotka saavat viettää huomenna hienossa säässä häitään!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihanaa että kuvaus ja kampaus menivät nappiin =o) On aina niin mukava lukea toisen iloista ja onnen hetkistä.