keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Asiat loksahtaa paikoilleen

Kimpusta on pakko laittaa jo vähän esimakua :)Eilen käytiin siis sulhasen isän luona selaamassa hääkuvat läpi ja sieltä löytyi ainakin 10 loistavaa otosta! Yhdestä teetetään juhlia varten kiitoskortit, eli noin 50 kpl ja yhdestä kuvasta tehdään suurennos ja kehystetään se vieraiden onnittelutekstien kanssa kotimme seinälle.

Niin ja kimppu oli tosiaan aivan täydellinen. Juuri sellainen kuin etukäteen toivoinkin. Kimpun tekijä äsken tekstaili ja kysyi montako viehettä tarvitaan... Hmm... sulhaselle, bestmanille, sulhasen isälle, minun isälle ja sulhasen isäpuolelle. Floristi menee huomenna polvileikkaukseen, mutta toipumisajan pitäisi olla nopea.

Äsken tuli myös ilmoitus, että sulhasen sormus on saapunut. Nyt sitä täytyy käydä sovittamassa ja sitten se lähtee kaiverrettavaksi. Lisäksi ensi viikon keskiviikoksi sovimme tapaamisen vihkijän kanssa, niin saadaan puhuttua kaikki vihkimisen lainopilliset asiat kuntoon ja myös hänen puheensa sisältöön päästään vaikuttamaan. Tapaamiseen täytyy ottaa mukaan esteettömyystodistus, kahden todistajan henkilötiedot ja sukunimipäätös tehdään kai myös samalla.

Mitäs muuta... serkulle olen toimittanut menun, valokuvia ja tekstejä jaettavaa vihkoa varten. Vielä puuttuu oikoluku meistä kertovasta tekstistä, Lontoossa otettu valokuva ja viimeiselle sivulle kiitos-teksti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kimppu! =o) Ja kiva kuulla että saitte paljon onnistuneita kuvia. Ihanaa että teillä asiat rullaa hyvin!