torstai 17. heinäkuuta 2008

Paniikki hiipii hiljalleen

Hiljalleen alkaa paniikki hiipimään mieleen. Sulhasen sormus ja paita edelleen hankkimatta, hääkuvaus on ensi viikon torstaina, jolloin on myös koekampaus, musiikkeja ei ole vielä alettu edes kokoamaan samaan paikkaan, ruokia ei ole tehty pakkaseen jne jne...

Vieraita on ilmoittautunut taas muutamia.

Tänään mennään äidin kanssa ostamaan Lidlistä siideriä ja varmaan jotain muitakin tarpeita. Huomenna sulhanen lupasi lähteä sormusta ostamaan.

Hääkuvaus pelottaa aika paljon. En millään malttaisi pukea hääpukua näin etukäteen päälle tai entä jos kampaus ei onnistukaan ja on tosi huono ilma... Ja missä kuvat edes otetaan? Täytyisi käydä testaamassa kuvauspaikkoja vielä jollakin ajalla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ohhoh, empä ookkaa ennen kuullu että hääkuvaan mennään ennen hääpäivää. Erikoinen ratkaisu..
Itse olen hyvin perinteinen (häät elokuun alussa) sulho ei tule näkemään minua puvussa ennen alttaria (eikä koko pukua ennen sitä päivää ;). Mutta jokainen taaplaa tyylillään

Rva Pippuri kirjoitti...

Itse asiassa kun valokuvaamojen ja muiden sivuja selailee joissakin mainitaan, että hääkuvan voi ottaa koemeikin ja koekampauksen yhteydessä. Tietysti tällöin joutuu tinkimään siitä perinteestä ettei sulhanen saa nähdä morsianta. Tämä blogi on kuitenkin jo merkki siitä, että sulhanen ja varmaan puolet vieraista on nähnyt hääpukuni. Sulhanen on nähnyt puvun myös päälläni. Hääkuvaukseen sonnustautuminen etukäteen täysin taminein on myös hyvä tilaisuus testata asukokonaisuuksien toimivuus ja näyttävyys. Seli seli :) Me ollaan kuitenkin ratkaisuun tyytyväisiä ja eipä tarvitse hääpäivänä olla montaa tuntia jossain kuvauksessa. Ja säästetään myös postimerkeissä kun saadaan kiitoskortit jokaisen paikalle jo odottamaan.