tiistai 1. heinäkuuta 2008

Häänuotit

Nyt on nuotit tilattu hääkappaletta varten. Pääsee bändi treenaamaan :) Kokoonpano on vaan vielä auki, mutta eiköhän bestman jotain sitten keksi. Biisivalinnasta myöhemmin...

Eilen varasin Scandicista ihan meidän naapurista 5 hotellihuonetta häävieraille. Vieraiden nimet kun tiesi niin varaus onnistui ihan kätevästi.

Lisäksi sain haettua sormuksen ja kaulakorun kultasepänliikkeestä. Sormus on aivan täydellinen! Ja myyjän mielestä arvokaskin ja leikkaus on todella erityinen ja kaunis. Kuvan yritän saada jotenkin tänne sitten, kun saan kameran taas käyttöön.


Kaulakorun kanssa kävikin sitten vähän hullusti. Yksi helmistä oli jossakin matkan varrella irronnut ja huomasin tämän vasta eilen kahdeksan jälkeen illalla. Soitin äsken liikkeeseen ja he lupasivat veloituksetta korjata korun viikossa. Hyvä homma! Ärsyttävä takapakki vaan ja yöunetkin melkein meni tuota miettiessä.

Niin ja vieraita tällä hetkellä tulossa 42.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän teillä asiat edistyy! Äläkä menetä yöuniasi, varsinkin kun liike lupasi korjata nauhan viikossa. Kyllähän teillä aikaa vielä riittää. =o)