perjantai 27. kesäkuuta 2008

Viirikangasta

Eilen tuli sitten käytyä taas Eurokankaassa. Sopivien kankaiden löytäminen ei ollut ihan helppoa. Otin 1,2 metriä kaitaliinassa käytettyä lilaa kangasta ja löytökorista sain 3 eurolla kivan violetin raidallista kangasta melko pitkän pätkän. Jos näistä kahdesta tulisi jo kiva? Valkoista voisi myös lisätä sinne tänne. Vinonauhaa(?) otin 30 metriä. Yhteensä ostokset maksoivat 21 euroa. Nyt täytyisi vaan raivata jostakin tarpeeksi tilaa kankaiden levittämiseen ja leikkaamiseen.

Maalipurkkimaljakoihin kokeilin eilen servettitekniikkaa, mutta pinta on jotenkin liian liukas ja lautasliina repeää liian helposti. Lisäksi tekniikka on melko hidas. Työkaveri ehdotti, että hakisin spraymaalia ja värjäisin pohjan violetiksi, jonka jälkeen valkoisella värillä laittaisin pitsireunan kakkupohjan paperireunaa sabluunana käyttäen. Miltä tämä kuulostaa? Lisäksi suunnittelin katkotuista pajunoksista "maton" tekemistä, jonka kiertäisi purkin ympärille.

Lisäksi kultasepältä tuli äsken tekstari, että korut saa käydä hakemassa. Eilen sieltä soitettiin, ettei uusi kaiverrus mahdu sormuksen sisään. Kaiverrukset on nyt joko tehty kokonaan uusiksi tai jätetty ennalleen.
Täytyy maanantaina käydä noutamassa korut. Lopputulos jännittää jo vähän! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä idea toi pitsi kuvio, mutta kakku paperi saattaa kostua aikalailla maalatessa ja näin ollen sotkea pahasti. Jos joka kerta ottaa uuden paperin niin tulos on varmasti parempi