maanantai 16. kesäkuuta 2008

Vieraiden avuksi

Keskustelupalstoilta olen lukenut juhlissa naisten ja miesten vessoihin laitettavista koreista, joihin pistetään hätävaraksi esim. deodoranttia ja särkylääkettä. Ensin vähän pyörittelin silmiäni, mutta sitten ajattelin ettei tämä tulisi kauheasti maksamaan ja joku vieras voi oikeasti tarvita jotakin pientä.

Eli ostin 2 kpl muovisia koreja. Naisille tulee suihkutettavaa deodoranttia, särkylääkettä, hiuslakkaa, kampa, laastaria, sakset, kosteuspyyhkeitä ja terveyssiteitä. Miehille taas suihkutettavaa deodoranttia, kosteuspyyhkeitä, kampa, laastaria, sakset ja särkylääkkeitä.

Tuleeko jotain muuta mieleen?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo tosiaan tuollainen olisi kätevä! Itse olin juuri häissä, jossa tuttujen kesken lainailtiin ainakin särkylääkettä, siteitä ja laastaria, joten voisi niitä mielellään olla siellä jossain valmiina tarjolla.

Mutta kannattaa varoa, ettei pienet lapset saa niitä särkylääkkeitä tai muitakaan käsiinsä.

Rva Pippuri kirjoitti...

Mietin noita lapsia myös äsken. Häihin ei ole kylläkään tulossa kuin muutama lapsi ja heidän kanssaan vanhemmat käyvät yhdessä vessassa. Särkylääkkeet voi tietysti paikasta riippuen laittaa jonnekin vähän ylemmäs tai ilmoittaa lapulla, että lääkettä löytyy esim. keittiöstä.

Anni kirjoitti...

Hammastikut kannattaa muistaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Väritöntä kynsilakkaa, jos sukkahousuihin tulee silmäpako:) olit listaillu tuolla aiemmissa entryissä hääbiisejä. Yks mun suosikki ja varmasti omissa häissänikin (sitten joskus kosinnan jälkeen;)) suuressa roolissa oleva on Finlanderssin Oikeesti. Kannattaa vaikka youtubeen laittaa ja kuunnella:)