maanantai 23. kesäkuuta 2008

Sataa, sataa, ropisee

Kurja paluu arkeen pitkän viikonlopun jälkeen. Ilma on tosi kylmä, synkkä ja sateinen. Samoin lauantaina huomattiin, että häihin on vain 7 viikkoa aikaa. Ja sehän menee nopeasti...

Eli nyt yhteinen palaveri pystyy molempien vanhempien sekä kaason ja bestmanin kanssa. Hääkuvaus pitää sopia sulhasen isän kanssa. Ainoa ongelma kuvauksessa on koekampauksen ja hienon ilman sovittaminen samalle päivälle noin viikon varoitusajalla.

Korut vein eilen pienennettäväksi ja kaiverrettavaksi. Hinnaksi arvioitiin noin 50 euroa. Ei paha! Sulhasen sormus pitäisi myös tilata.

Ruokia varten täytyisi tehdä ostoslista. Niinan kanssa käydään tukussa joku päivä katselemassa, ja jotain voisi ostaa jo etukäteen.

Paikkakortit voisi myös pikkuhiljaa tulostaa ja alkaa suunnittelemaan ohjelma-menu-kiitoskortti-vihkoa.

Niin ja ilmoittautumisia on tullut tähän mennessä yhteensä 9 hengeltä. Melkeinpä kaikki sulhasen puolelta :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro, Elina "Niinan sisko" täs taas, aloin näköjään oikeen seuraamaan tätä blögiä :)

Huomasin että sulla oli musiikkimietintöjä tuossa aikaisemmin. Jos ette oo jo kokonaan lyöneet valintoja lukkoon, niin tsekkaapas Viikate: Mintun ja Vernerin häävalssi. Rakkautta ja vähän rokkia ja valssia.

Rva Pippuri kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Meillä on kyllä jo yks biisi melkein valittuna, mutta täytyy tuo myös kuunnella. Paljastan biisin sitten vasta häiden jälkeen, että se olis vieraille yllätys.