torstai 19. kesäkuuta 2008

3 päivää vapaata!

Meillä ei ole sen kummoisempia suunnitelmia Juhannukseksi. Porissa pauhaa RMJ, mutta eipä se toivottavasti meidän elämään vaikuta. Huomenna mennään anoppilaan syömään ja viettämään iltaa. Lauantaina sitten tehdään itse kotona pizzaa sekä ostetaan juustoja jälkiruuaksi. Jossain välissä pitäisi myös siivota vanhempien kämpässä, sillä he kotiutuvat lauantaina iltapäivällä. Täti on kuulemma ostanut silkkisen käsilaukun mulle häihin, kivaa nähdä millainen laukku on Italiasta löytynyt!

Tänään sain siirrettyä kampaajani aikaisemmaksi. Ajanhan piti olla vasta kello 11, mutta nyt se on jo yhdeksältä. Lisäksi varasin ajan geelikynsiä varten uudesta Kolibri Kauneuskeskuksesta. Hintaa en älynnyt kysyä, mutta 50 euroa kynnet maksoivat viime kesänä. Ja sen takia menen sellaiset ottamaan, että kynnet eivät todellakaan katkea juuri ennen häitä. Aika on varattu hääviikon keskiviikoksi.

Alla muuten surkea kuva nauhasta, jota ostin Porin Pick'n'Paysta. Mustaa ja violettia, noin 5 cm leveää ja maksoi 2,5 euroa rulla. Ajateltiin noilla koristella hääauto, joka on muuten sittenkin varmaan tuo meidän oma Mitsubishi Lancer :) Varmaan ihan hauska näköinen siitä tulee, vaikka auto onkin rapistunut ajan saatossa.

Hyvää Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja: