maanantai 4. elokuuta 2008

Vastoinkäymisiä ja onnistumisia

Erittäin ärsyttävä ja työtäkin teettävä vastoinkäyminen kävi hääkakun päälle tulevan suklaisen hääparin kanssa. Sainkin postissa jonkun aivan muun suklaat. Hääpari ehtii kyllä tulla meille lauantaihin mennessä, mutta äskenkin kävin turhaan postissa palauttamassa lähetystä. Palauttaminen kun ei onnistu ilman jotain sopimusnumero tms. Kolme reissua siis postiin yhden reissun sijaan. Sähköposteihin on tehtaalta kyllä vastattu tosi nopeasti. Toivottavasti lopputulos on vaivan arvoinen...

Yksi vastoinkäyminen taas kääntyi onneksi. Sulhasen sormus on sittenkin sopiva. Työpäivän jälkeen kädet on kai niit vetreät, että sormus tuntui hieman isolta, mutta viikonloppuna sormusta soviteltiin ja todettiin ettei sitä ainakaan nyt tarvitse pienentää.

Kävimme myös kehystämössä hääkuvan kanssa ja tilasimme 16 euroa maksavan paspartuun (pahvisen reunan), johon vieraat olisivat saaneet kirjoittaa toivotuksiaan. Totesimme kuitenkin, että lopputulos voi olla sekava ja epäonnistunutkin, joten kuoppasimme idean. Siskoni käy Turusta ostamassa vieraskirjan ja piirtelee sinne jotain hauskaa sivuja värittämään. Saamme ainakin sitten jälkeenpäin liimailla sivuille kuvia ja muuta kivaa.

Suutari otti 9 euroa hääkenkien korkojen vahvistamisesta/uusimisesta. Kevyt muovinen materiaali oli nyt vaihdettu kovempaan materiaaliin. Kävely tuntuu edelleen silti hataralta, mutta ainakin kengät ovat mukavammat kuin toinen ne toiset. Olen siis ostanut kahdet hääkengät, koska ensimmäiset olivat hieman epävakaat. Kuvauksissa kuitenkin totesin, että jalkoihin alkoi sattumaan melkein heti ja kun otin kengät pois olivat varpaat ihan runnellun näköiset.

Huomenna lisää...

Ei kommentteja: