lauantai 9. elokuuta 2008

Se päivä on nyt täällä!

Menen tänään naimisiin!!! Nyt sen taitaa viimein ymmärtää :) Eilenkin vielä tuntui, että oli vain järjestelemässä jonkun muun juhlia.

Eilen meni aika putkeen päivä. Välillä oli hermot kireällä, mutta iltaa kohti alkoi paikat näyttää kauniilta ja valmiilta. Pöytiä oli juhlapaikalla ihmeen vähän. Yhtään tyhjää paikkaa ei jäänyt ja buffet ja kahvipöytä jouduttiin korvaamaan muilla pöydillä. Pöytiä oli yhteensä 32 ja yhdelle sivulle istuu yksi ihminen. Ongelma ratkaistiin laittamalla ihmiset pöytien päihinkin, koska siinä pystyi aivan hyvin istumaan.

Nyt suihkuun ja jotain pitää yrittää syödä. Ja pieni vinkki: hommatkaa jääkaappiin jotain helppoa syötävää häiden alla. Ei ollut kovin kiva tulla kotiin eilen syömään kuivunutta ruisleipää pienien juustoviipaleiden kanssa.

Kaaso pitää myös pyytää käymään tässä ennen kampaajalle menoa. Olen herännyt puoli seitsemältä ja pakersin sitten hänellekin hiuksiin helmistä korun.

Kampaajan jälkeen meikattavaksi, sitten käydään torilla hakemassa auringonkukkia ja jostain ojan penkalta täytyy noukkia heiniä ja luonnon kukkia. Morsiuskimppu täytyy myös muistaa hakea ja kaupassa täytyy myös varmasti käydä.

Ja KIITOS kaikille onnittelijoille!

2 kommenttia:

pinia kirjoitti...

onnea ! :)

Anonyymi kirjoitti...

*rumpujen pärinää* Nyt se jännitys vasta tiivistyy...