perjantai 1. elokuuta 2008

Valokuvia, vihkoja, sormuksia ja muuta

Nyt vihko on valmis. Tulostin niitä töissä jo tarvittavat 50 kpl. Nyt pitäisi keksiä niittien sijaan joku keino miten laittaa sivut kiinni. Jotain nauhaa? Mutta miten saa aivan pienet reiät tehtyä keskelle taitosta?


Kiitos Milla vihkojen suunnittelusta!


Käytiin Niinan kanssa eilen tukussa ihmettelemässä. Muuta ei käteen tarttunut kuin kolme pötköä kertakäyttömukeja. Taisivat maksaa 3 euroa yhteensä ja niitä on nyt sitten 150 kpl. Kauppareissulla ostin 5 pussia intialaista riisimaustetta ja 3 kpl 400 g karkkipusseja. Karkit ajateltiin pussittaa pieniin pusseihin niin ei tarvitse isoon kulhoon laittaa niitä käpälöitäväksi.


Ja kiitos Niina muuten siitä, että tulet hoitamaan kissojamme, kun olemme häämatkalla! :)


Sulhasen sormus oli saapunut Kultajouseen, mutta se oli aivan liian iso. Sovitusrengas ei kai sitten pidä aina paikkaansa. Pienempää kokoa ei löydy varastosta ja nyt mietitään maksetaanko 20 euroa sormuksen pienentämisestä vai mitä tehdään.


Lisäksi saatiin tosi lyhyeällä tomitusajalla loistavaa laatua olevat hääkuvat valokuvaamosta. 50 kpl sentin normaalia pienempiä kuvia, eli 10x14 cm ja yksi 37x24 suurennos. Suurennoksen kanssa täytyy tänään käydä ostamassa pahvinen reunus ja kehyksetkin voisi varmaan samalla jo katsoa valmiiksi. Sain myös vinkin, että Hong Kongista voisi löytyä tarvitsemani palju juomia varten. Täytyy käydä siis sielläkin.


Enää maanantai ja tiistai töitä ja sitten alkaa "loma"!


Ei kommentteja: