perjantai 8. elokuuta 2008

Häihin jäljellä 1 päivä!

Vielä ehtii vähän kirjoittelemaan :) Valmistelut on kovassa vauhdissa ja aamuisin on ongelmia nukkumisen kanssa.

Eilen oltiin Helsingissä. Haettiin täti ruokaa laittamaan ja käytiin tukussa ja Ikeassa. Tukku oli aika jännä paikka. Ihan kaikkea siellä ei ollut, mutta kyllä me auto saatiin niin täyteen, että mummilan yrtit kulki paluumatkan matkustajien syleissä. Tukun kassakone näytti 350 euroa ja me odotettiin paljon isompaa summaa. Siinä oli kuitenkin lihat, säilykepurkit, kertakäyttöastiat illaksi, maitotuotteita, kalat, perunat, riisi, kakkutarvikkeet ja paljon muuta.

Ikeassa oltiin tehokkaita ja pidättäydytiin ostoslistassa aika hyvin. Ostin violetteja tuikkukynttilöitä ja niille 10 kippoa, yhteensä 6 euroa. Buffetin päihin kaksi painoa, joissa metallilanka menua pitelemään, 4 euroa. Yksi iso kehys istumajärjestystä varten, 2 euroa (puukehys spraymaalataan samalla värillä kuin maljakot). Kolme lisälakanaa pöytäliinoiksi, 2 euroa kappale. Keittiöpyyhkeitä 2 euroa, viinilaseja 12 kpl 10 euroa ja maljakko hääkimppua varten 1,50. Ja varmaan jotain muutakin tuli ostettua...

Paluumatkalla käytiin vielä Kauvatsan mummilassa katsomassa auringonkukkia ja hakemassa yrttejä. Auringonkukat eivät olleet läheskään kaikki avautuneet, mutta saatiin me niitä sieltä noin 8 kpl. Täytyy lauantaina hakea 10 kpl vielä torilta. Yrttejä napsittiin pussillinen mukaan. Kiitos mummi ja taata!

Tänään saadaan juhlapaikan avaimet klo 11 ja sitten alkaakin touhu! Äiti ja täti ovat keittiössä ja minä vastaan koristeista. Kaaso tulee töiden jälkeen avuksi, siskon pitäisi tulla jo aamulla auttamaan ja Niinan pitäisi myös tulla paikalle.

Ai niin, keskiviikkona olin kynsien laitossa ja kulmien värjäyksessä. Kynsistä tuli tosi hienot, laitettiin oikein valkoiset "irtotipit". Ja kestivät hyvin ainakin eilisen tukkureissun. Kulmista tuli myös tosi hyvät ja yhteensä tämä hupi maksoi 68 euroa.

Vihkijää käytiin myös tapaamassa keskiviikkona ja hän oli tosi mukavan tuntuinen. Ymmärsi heti mitä me tarkoitetaan ja tuntui aidosti olevan innoissaan vihkimisestä. Hän ottaa puheeseensa mukaan tarinan sormuksen alkuperästä ja sukunimen upottamisesta pulloon.

No niin. Nyt täytyy alkaa hoitamaan asioita! Osan näen sitten häissä ja osan, kun palaan kirjoittelemaan tiistaina!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huomiselle!
Laitathan vähän juttua avioliiton auvostakin :) Tätä blogia on ollut mukava seurata!

Anonyymi kirjoitti...

Toivon teille onnea ja aurinkoa niin taivaalle kuin erityisesti sydämiinne! Uskon että teille tulee upeat häät ja jään innolla odottelemaan kuvia. =o)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ja rakkautta huomiselle. Olen seurannut tämän blogin myötä jo pidemmän aikaa taivaltanne aviopariksi. Innolla jään odottamaan juttua itse suuresta päivästä.

Turre kirjoitti...

Nauttikaa huomisesta täysin rinnoin, päivästä tulee varmasti elämänne ihanin! :)