perjantai 15. elokuuta 2008

Häävideointia


Tässä vielä sulhasen isän ottama hääkuva. Liian auringon vuoksi kuvat rautatiesillalla eivät onnistuneet toivotulla tavalla, mutta jäi tuosta kuvasta itselle hyvä muisto.

Häiden jälkeen tunnelma oli jollakin tapaa helpottunut ja ei tullut pelättyä masennusta kun ei ollut enää mitään tekemistä. Sunnuntaina riitti vielä energiaa juhlapaikan siivoamiseen, mutta maanantai väsyminen iski. Täytyi töihinkin soittaa, että otetaan vielä yksi päivä vapaata. Keskiviikkonakin kyllä vieä aika paljon ärsytti mennä takaisin töihin :) Nyt on onneksi jo perjantai ja saadaan viettää ekaa viikonloppua avioparina. Syödään huomenna meksikolaista ja tänään käydään vanhempieni luona näyttämässä häävideo. Parin viikon päästä onkin onneksi lähtö häämatkalle, se piristää kummasti.

Häävideo, jonka Risto kuvasi, oli muuten ihan mielettömän hyvä! Video on tunnin mittainen ja siinä on mukana kaikki tärkeät tapahtumat. Melkein tuli tippa linssiin sitä katsoessa :) Kiitos Risto, jos luet blogia!

Sulhanen tekee vielä isänsä ottamista kuvista ja muiden kuvista oman dvd:n, johon laitetaan kuvia peräkkäin ja taustalle meidän lempikappaleet häistä.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Risto kiittää kiittämisestä!
On Hienoa kun saa joskus palautettakin!