tiistai 13. toukokuuta 2008

Päätöksiä

Soitettuamme taas lisää puheluita päädyimme siihen, että vihkiminen tapahtuu lauantaina 9.8. klo 18 juhlien yhteydessä. Vieraat kutsutaan paikalle klo 15 ja aloitamme ruokailulla. Kokin mukaan ruokailuun menee noin kaksi tuntia, eli aikaa on juuri sopivasti. Vihkimisen jälkeen juodaan sitten kahvit.

Täytyy kiittää Porin maistraattia loistavasta palvelusta. Soittopyyntöihin vastattiin nopeasti ja jopa ajanvarauksia hoitava ihminen vielä soitti ja varmisti, että puheluni oli mennyt eteenpäin. Naisvihkijä kuulosti myös tosi mukavalta ja palaamme asiaan heinäkuun lopulla. Voimme miettiä puhetta, jonka hän pitää ja saamme myös seremonian yhteyteen musiikkia. Tätä mahdollisuutta ei olisi ollut, jos vihkiminen olisi tapahtunut maistraatissa maksuttomasti virka-aikana. Tällöin ei kuulemma ehdi edes sulhasta päin katsomaankaan, kun on jo naimisissa.

Sunnuntaina sovimme sulhasen isän kanssa valokuvauksesta ja hän oli hyvin tyytyväinen, että kuvaus hoidetaan ennen häitä, sillä sen hääpäivän säästä ei pysty menemään takuuseen. (Olemme kyllä tilanneet kauniin hellepäivän ja lämpimän illan :) Kuvauspaikkaa pitäisi nyt alkaa miettimään. Klassinen kuvauspaikka olisi Junnila Reposaaressa, mutta me mietimme myös Porin Puuvillaa, jossa opiskelemme. Ainakin hääpukuni väri sopisi siihen ympäristöön :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan kuulostaa ihanalta! Mukavaa, että saitte asian järjestymään