keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Hääkampaus

Varasin eilen ajan hääkampaukseen kerrostalomme alakerran Hairsplittersistä. Ainakaan liikkeeseen ei ole turhan pitkä matka :) Hirveän vaikea oli arvioida mihin aikaan olisi hyvä mennä sinne, mutta varasin lopulta ajan kello yhdeksitoista. Kampauksessa menee varmaan pari tuntia. Hm, pitäisiköhän aikaistaa tuota aikaa tunnilla.

Hiusmalleista sen verran, että haluan yksinkertaisen, kiharoista tehdyn nutturarykelmän taakse ja edessä olevat hiukset ovat pään myötäiset. Liikkeen sivuilla on kuvagalleria ja näistä kuvista ensimmäinen on lähinnä omaa ajatustani. Kampaukseen voisi myös laittaa esimerkiksi kimpussa olevia kukkasia.


Hintaa kampaukselle ja koekampaukselle tulee 110 euroa. Tätä ennen ajattelin käydä normaalilla kampaajallani leikkauttamassa ja värjäämässä hiukseni. Koekampauksen yhteydessä otetaan samana päivänä hääkuvat. Aika koekampaukseen pitäisi varata noin viikkoa ennen, eli täytyy yrittää hieman etukäteen ennustaa milloin on aurinkoinen sää.

Meikin suhteen ajattelin luottaa kaason taitoihin, varsinkin kun haetaan hyvin pelkistettyä tyyliä. Meikkivoiteita ja sen sellaisia en ole koskaan käyttänyt, eikä ihoni sellaisia vaadikaan. Kunhan kesä tästä alkaa niin täytyy vaan vähän yrittää saada rusketusta pintaan.


Ei kommentteja: