keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Vinkkejä, osa 3

Ja vinkkien lista jatkuu taas!

Somisteet
Lehtiartikkelissa mainitaan, että kukat saa halvimmalla suoraa tukusta jos löytyy yrityskortti. Säästäväisen kannattaa käyttää sesongin kukkia, sille ne saa edullisimpaan hintaan.
Jutussa mainitaan myös oman pihan kasvatusmahdollisuudet. Äiti osti jo tuoksuherneen ja köynöskranssin siemeniä. Molemmilla saa koristeltua esimerkiksi hääkakun.


Lisäksi mummi ja taata istuttavat kesämökkinsä pihaan paljon auringonkukkia, jotka ovat ehdottomasti minun lempikukkiani. Kannattaa varmaan hankkia matalia ja pienikukkaisia, jolloin ne varmasti kukkivat juhlapäivään mennessä. Hääkimppuuni tulee auringonkukkia ja muuten niillä koristellaan hääpaikka. Itse istutettavien kukkien kanssa saa vaan olla tarkkana istutusajankohdan kanssa. Siemenpussien takaa löytyy arvioitu kukinta-aika.

Hääyö
Tästä emme ole vielä päätöksiä tehneet. Periaatteessa olisi kivaa olla hotellissa yötä perjantain ja lauantain välinen yö, sillä perjantainahan me oikeasti naimisiin menemme. Sitten taas mitä järkeä on maksaa hotelliyöstä Porin hotelleissa, kun itse asumme aivan keskustassa. Unikin tulisi varmasti paremmin omassa sängyssä. Lauantaina hääjuhlinta jatkuu varmasti puoleen yöhön, joten sen jälkeen oma sänky on varmasti paras vaihtoehto. Sulhanen ei nauti alkoholia, joten mikä sitten taas estää ajamasta vaikka Raumalle... Täytyypä miettiä tätä asiaa oikein järjellä.
Vieraita varten täytyy varata muutama hotellihuone, sillä majoituspaikkoja ei riitä sukulaisten ja tuttavien nurkissa kaikille.

1 kommentti:

-Niina- kirjoitti...

Hääyö Ahlaisissa?

http://www.kissantassu.net/haahuone.html