lauantai 16. helmikuuta 2008

Uutta askartelua

Sain eilen vähän "ylimääräistä" rahaa ja totta kai tuhlasin osan niistä askartelukauppoihin.

Tiimarista löytyi kohokuviointilaite, joka ei kuitenkaan ollut ihan niin laadukas tai tyylikäs lopputulokseltaan kuin kuvittelin. Lisäksi ostin Tiimarista magneetteja, joita voisi kiinnittää muovailumassan taakse.
Vitriinistä ostin lisää alennuksessa olevia massoja sekä 3D-korttien tekemiseen tarvittavia tarroja. Ajattelin jos niistä saisi idean istumapaikkakortteja varten.

Oikeastaan ainoa asia, joka estää tekemästä jotain todellista juhlien eteen, on väriteeman valinta. Pitääkö hääpuvun olla teeman mukainen? Muutenhan värit voisikin jo päättää.


Lisäksi ostin Suomalaisesta kirjakaupasta tällaisen kirjan. Kotona kuitenkin huomasin, että hyllystä olisi löytynyt melkein vastaava teos, jossa myös valmistetaan paperia itse.
Haluaisin tehdä kortit sellaisesta röpelöisestä paperista, mutta joka paikassa yhdestä arkista saa maksaa ainakin 50 senttiä. Eli kokeilen kevään aikana tehdä paperia itse... Saattepa sitten nauraa epäonnistumiselleni :) Voi myös olla, että teen aivan liikaa töitä pienen asian takia.

Ei kommentteja: