sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Vinkkejä, osa 2

Jatketaan vinkkien listaa...

Erilaisia juhlamalleja
Häistä saa niin pienet tai isot kuin haluaa. Ne voi yhdistää muihin juhliin tai pitää teemajuhlat, esimerkiksi grillipartyt.
Meidän häihin kutsutaan noin 80 henkeä. Molempien puolelta sukua ja ystäviä. Maistraatissa käynnin jälkeen syömme intiimisti 8 hengen porukalla ja säntäämme taas juhlavalmisteluihin. Pieniä lapsia ei juhliin tuli kuin muutama ja isompia lapsia luultavasti sama määrä. Lapsille on kuitenkin juhlapaikassa varattu iso jalkapallokenttä ja ylhäällä erillinen parvi, jos sade yllättää. Iltapalaksi on tarkoitus grillata makkaraa erillisessä grillikatoksessa. Kai tämä meidänkin juhla on tietyn mallinen juhla. Tee-mahdollisimman-paljon-itse :)

Kauneus
Tunnustan - en meikkaa koskaan. En ole vain tottunut ja silmälasit ovat aina olleet hyvä tekosyy. Kasvoissani ei ole mitään peitettävää ja kesällä rusketun melko helposti, jos siihen vain jaksaa varata aikaa. Enkä osaisi varmaan olla häissä täysissä meikeissä. Pyyhkisin kuitenkin silmiäni ja siinä menisivät meikit pitkin kasvoja. Annos aurinkoa etukäteen, ehkä uudet silmälasit ja huulikiiltoa. Ei kukaan varmaan pahastu.
Kampaukselta toivon käytännöllisyyttä. En halua edellistä yötä kärsiä mitkään pampulat päässä ja kampauksen perään en halua huolehtia juhlapäivänä. Hiukseni ovat melko ohuet ja pituutta vähän yli olkapäiden. Yksinkertainen kampaus ja ehkä värjäyksellä voi hakea jotain uutta.

Ei kommentteja: