sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Lehtikatsaus

Tulipas ostettua Häät ja juhlat -lehti, joka maksoi huimat 7,5 euroa. Luettavaa oli yli 300 sivua, mutta tästä suurin osa oli mainoksia. Uusia ideoita lehti ei tarjonnut, eikä sieltä löytynyt edes hääkimppua tai kampausta. Eniten ärsytti se, ettei minkään tuotteen kohdalla ollut hintaa. Hääpukujen kohdalla ymmärrän, ettei hintaa välttämättä voi kertoa, mutta jos kyseessä on korut, kengät tai häälahjat niin hinta on tärkeä asia. Ei minulla ainakaan ole aikaa lähteä kauppaan katsomaan mitä tuote maksaa.


Haluaisko joku muu selata lehteä? Postittaminen ei ehkä ole järkevää, mutta jos joku asuu Porin seudulla, voisin lehden antaa eteenpäin...


Kissanpennuistakin täytyy vähän kertoa. Odotus ei ole mennyt niin kuin pitäisi, vaan yhtenä aamuna tuli vähän valkoista vuotoa. Nyt ollaan sitten lääkekuurilla ja masussa on ehkä yksi tai kaksi pentua. Lotta voi onneksi hyvin ja se on pääasia. Odottavan aika vaan on toooooosi pitkä! Onneksi enää viikko keisarinleikkaukseen, jos ei synnytys ennen sitä ala. Kesätyötkin alkavat huomenna ja siellä sitten odotan varmaan koko ajan soittoa milloin synnytys alkaa.


1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Moi!

Kuule oikein kovasti onnea tulevien vauvojen kanssa!

Meillä kone toimii taas jotenkin kuten...