torstai 24. huhtikuuta 2008

Juhlakirjoja

Lainasin eilen kirjastosta tällaiset opukset:

Juhlatunnelmaa on Line Kjonigsenin kirjoittama ja siinä on ideoita kattaukseen, koristeluun ja kortteihin.

Täältä napattiin idea ohjelmavihoista ja vähän jo ehdittiin niitä suunnittelemaankin. Työpaikalla on kampasidontalaite, jolla vihon saa kiinni, mutta myös silkkinauha ja rei'itin kävisivät. Vihko tehtäisiin melko paksusta pahvista ja olisi neliön muotoinen. Vihon kanteen tulisi meidän hääkuva sekä vieraan nimi. Vihko siis aseteltaisiin jokaisen paikalle ja toimii myös paikkakorttina. Vihon sisällä on myös juhlan ohjelma, menu, tietoja esim. hääkakusta, meidän tarina ja vaikka joku runo. Olisi varmasti kiva muisto vieraille, eikä mikään kauhean työläs valmistaa.

Pienessä juhlakirjassa taas on Tytti Huhtaniskan, Nico Backströmin ja Leena Kouhian vinkkejä juhlien järjestämiseen. Ensin kirjassa esitellään erilaisia juhlia ja joukossa on paljon käyttökelpoisia ideoita. Loppuosassa on sitten osio juhlien järjestämisestä.


Nopean vilkaisun jälkeen nappasimme ainakin vinkin alennuksessa olevien lakanoiden käyttämisen pöytäliinoina. Sukulaisten on helppo avustaa tässä asiassa, kun pyytää ostamaan 80 senttisen sängyn valkoisia lakanoita. Itse sitten katsoo jostain värillisiä lakanoita ja halkaisee niistä pöytiin "kaitaliinat". Juhlien jälkeen lakanat saa ottaa käyttöön ja ommella niistä parisänkyyn sopivia.

Ei kommentteja: